IMG_20180525_104257.jpg

Sandra Koroljević

Savjetnica

Sandra je magistrirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu s usmjerenjem na odnose s javnošću i političku komunikaciju. Diplomski rad joj je bio na temu interne komunikacije u hrvatskim korporacijama. Svoj profesionalni put započinje četverogodišnjim radom u agenciji za marketinške komunikacije na poziciji senior account managera nakon čega je tri godine provela u agenciji za odnose s javnošću na poziciji savjetnice gdje je radila kreativne komunikacijske kampanje brand/produkt PR-a i influencers marketing.

H&P timu se pridružuje 2018. na poziciji savjetnice gdje je zadužena za odnose s medijima, razvoj strateških komunikacijskih multidisciplinarnih kampanja, pripremu i organizaciju stručnih konferencija i tribina i produkciju sadržaja. Inovativna, s dobrim razumijevanjem komunikacijskih trendova Sandra svoj doprinos daje i u razvoju novih rješenja kako za interne tako i za eksterne komunikacijske alate i pristupe. Njezin interes i daljnja specijalizacija leže u razvoju digitalnih i inovativnih vještina za razne poslovne inovacije.

Članica je HUOJ-a i posjeduje certifikate Design Thinking te Digital Innovation. U slobodno vrijeme trenira i voli otkrivati nove gastro destinacije.