Mateja_IMG_smallsize_4.jpg

Mateja Terek

Savjetnica

Diplomirala politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te je započela svoju karijeru u agenciji za istraživanje tržišta i odnose s javnošću. U H&P timu je od 2009. godine, a specijalizirala se za online komunikacije, odnose s medijima te analitiku. Ima iskustva na projektima iz bankarskog sektora, telekomunikacija, duhanske industrije, energetike i prehrambenog sektora. Odgovorna za odnose s medijima, online komunikacije, razvoj komunikacijskih strategija, analize medijskih sadržaja, razvoj programa društveno odgovornog poslovanja te kreativne koncepte. Članica je Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Kolege o njoj kažu:

Talentirana za sto čuda, kreativna, inovativna s dobrim idejama. Uvrnutog smisla za humor, bistrih i britkih komentara. Odlučna je, strpljiva i optimistična, uvijek spremna svima pomoći. Prikriveni team-builder. Da je nema, trebalo bi ju izmisliti.
Izdvojeno iz savjetničkog portfelja: AbbVie, Dell, Dogus grupa, EFSE, Hrabri telefon, Kvasac, HT, Philip Morris Zagreb, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Sony, Vipnet