Ines_Strunje.jpg

Ines Petra Strunje

Mlađa savjetnica

Magistrirala je politologiju na Fakultetu političkih znanosti i poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Tijekom studija stekla je praktično iskustvo stažirajući u Britanskom veleposlanstvu, u političkom odjelu te odjelu za trgovinu i investicije. Radeći kao pripravnik u Kabinetu ministra unutarnjih poslova, unaprijedila je znanja i vještine radeći poslove iz djelokruga međunarodnih i diplomatskih odnosa.

U H&P-u je zadužena za pripremu komunikacijskih i marketinških planova i strategija, odnose s medijima, izradu kreativnih koncepata, produkciju sadržaja i informativnih materijala,  radionica i treninga te organizaciju događaja. Također, priprema različite društveno-političke analize situacija s ciljem predviđanja trendova u okruženju.

Kolege o njoj kažu:

Samozatajna, precizna, vrijedna, ima pronicljivost zainteresiranog promatrača. Najsmireniji karakter ureda, ali iako naizgled tiha i mirna, u rukavu čuva spremnu dobru foru.
Izdvojeno iz savjetničkog portfelja: OTP banka i grupa, MOL, Sony, Danfoss, projekt Vis Viva, EFSE, Hrabri telefon, Hrvatski prirodoslovni muzej