EmploYES! Želiš li s nama oblikovati budućnost?

Mi, tim Hauska & Partner u Hrvatskoj uspješno poslujemo od 2001. godine. Od tada smo imali čast biti odabrani i raditi s nizom uglednih međunarodnih i domaćih kompanija i organizacija. S njima smo gradili njihovu budućnost, suočavali se s mnogim izazovima i bili smo kap u slapu njihovih uspješnih priča. Rasli smo, razvijali se, otvarali nova tržišna područja. Iz naše faze “Beyond PR” prije deset godina smo iskoraknuli u poslovno savjetovanje, organizacijski razvoj, društveno odgovorno poslovanje, održivi razvoj, nefinancijsko izvještavanje… Uvijek smo hrabro otvarali nove teme i pokretali nove trendove. U središtu našeg posla uvijek je bila izgradnja odnosa s dionicima za naše klijente i nastojanje da naše znanje dijelimo s drugima. Posebno smo ponosni što smo među prvima prepoznali održivost kao koncept budućnosti i time zaslužili četiri nagrade Indeksa DOP-a. Ne želimo biti najveći niti najbrže rastući, ne želimo slijepo pratiti trendove, želimo raditi na naš način, u skladu s našim vrijednostima. Po tome smo prepoznati i poštovani među našim dionicima. Mi volimo rješavati problematične situacije i volimo raditi na zahtjevnim projektima.

A, sad malo o tebi. Trebamo ljude koji će nam pomoći izgraditi novu budućnost. Prije svega trebamo ljude koji dijele naše vrijednosti: izvrsnost, pouzdanost, doprinos, strast & predanost i raznolikost. Ambiciozne, motivirane, entuzijastične i energične ljude koji žele zajedno s nama stvarati budućnost. Ti ljudi poznaju važnost uključenja dionika, strateškog razmišljanja, ali i moć kreativnosti i inovativnosti. Proaktivni su, žele dijeliti svoje ideje i provoditi ih. Imaju smisla za vođenje timova, dijeljenje inspiracije, savjetovanje – mi tražimo konzultante s izraženim konzultantskim genom. One koji znaju razvijati ideje i ulagati ih u dobrobit organizacija za koje radimo. Ljude slobodnog duha koji poštuju raznolikost i znaju insipirirati. Ljude koji su spremni raditi u timu potpuno različitih kolegica i kolega i koji vole izazove. Proaktivnost, samostalnost u radu i dijeljenje ideja su nam važni. Svi su dobrodošli, bez obzira na dob ili fazu karijere (ako imaju minimalno 5+ iskustvo), bez obzira na spol i rod, nacionalnu pripadnost, religijska uvjerenja, svjetonazor, nacionalnost, rasu, porijeklo, seksualnu orijentaciju ili bilo koje druge karakteristike, jer mi smo otvorena organizacija i smatramo da je bogatstvo u raznolikostima.

S takvim ljudima želimo dalje graditi našu kompaniju. U svim područjima u kojima se želimo razvijati. Tko želi znati i vidjeti više o nama može nas upoznati na našoj službenoj web stranici www.hauska.com, našem blogu www.hauska.hr i našem Izvještaju o održivosti.

Ono što tražimo od kandidata je motivacijsko pismo u kojemu će objasniti zašto ih zanima biti dio našeg tima. To znači ne prepričani životopis, nego pravo motivacijsko pismo – “kako ja vidim sebe u vašem svijetu ili onome što mislim da je ono što vi radite”. I životopis. Oboje na engleskom. Zašto? Jer smo međunarodna grupa i jer je za naše dnevno poslovanje iznimno važna komunikacija na engleskom, jer su naši klijenti većinom međunarodne kompanije.

Naš selekcijski proces je vrlo zahtjevan i ima nekoliko faza. Svi su dobrodošli i nitko nije privilegiran. Imamo međunarodni tim koji odlučuje o odabiru, a u selekciju će biti uključeni i vanjski stručnjaci. Mi želimo one koji misle da su najbolji i da mogu biti dio novih priča u strateškim komunikacijama i poslovnom razvoju. Mi želimo ljude koji će imati talente i znanje za ExperTEASE i EMOTIi(vati)ON. Ako se prepoznajete u ovoj priči, javite se. Ako znate nekoga tko bi se mogao prepoznati, podijelite.

Naš oglas je dostupan na web stranici: http://www.hauska.com/employes-applications-position-croatia/.

H&P tim

Ostavi komentar